Rob Janssen

All | English | Nederlands

Thank you NVidia!

Dank u, dank u zéér, NVidia voor het verspillen van mijn kostbare tijd en voor het haarverlies dat ik heb opgelopen afgelopen dagen. Zelden heb ik zo lang gepiekerd over de mogelijke oorzaak van een probleem. Gelukkig stond ik achteraan in de rij toen het haar werd uitgedeeld dus het haarverlies is nog te overzien! Read more »

In het land der blinden... part 2

Het is inmiddels twee weken geleden dat WAXTRAPP op de hoogte werd gesteld van de XSS lekken die ze in hun sites hebben. Er is inmiddels wat stof opgewaaid aldaar en mede daardoor is er toen door WAXTRAPP contact met ondergetekende opgenomen. Een kort over-en-weer was het resultaat en beterschap werd beloofd. Vandaag de follow-up! Read more »

RobIII is jaloers

"Soms kom je toch wat tegen op het web " riep ik afgelopen dinsdag nog. Maar het web kan ook een mooie plaats zijn waar je volop inspiratie kunt opdoen. Read more »

In het land der blinden...

Bah; wat sommige bedrijven toch een onzin kunnen verkopen. Zo kom ik vandaag weer een mooi juweeltje tegen van een boel bla bla en hoempapa maar ondertussen klinkklare onzin verkopen. Bah. Read more »

Wilde manen

Zo sta je met je maten in de kroeg, ga je met z'n allen nog eens naar een concert, pretpark, avondje eten of een potje pokeren en zo zit je op een druilerige zondagmiddag tussen een wildvreemde familie met diezelfde vrienden en een dozijn rondrennende en spelende kids op een verjaardag van de zoveelste kleine die de 'respectabele leeftijd' van één heeft bereikt. Read more »