Rob Janssen

All | English | Nederlands

Generics to the rescue

Als ik ergens een hekel aan heb in het programmeer-vak dan is het wel het koppelen van de GUI laag aan alle onderliggende code. Met een beetje uitgebreide GUI heb je al gauw ellenlange pagina's code waarin je niet veel anders doet dan controls opzetten, aan events koppelen en diezelfde controls' events weer vangen en afhandelen in de onderliggende (interessante(re) ) laag etc. Als er iets 'saai' werk is, dan is het wel een GUI opzetten. Read more »

Thank you NVidia!

Dank u, dank u zéér, NVidia voor het verspillen van mijn kostbare tijd en voor het haarverlies dat ik heb opgelopen afgelopen dagen. Zelden heb ik zo lang gepiekerd over de mogelijke oorzaak van een probleem. Gelukkig stond ik achteraan in de rij toen het haar werd uitgedeeld dus het haarverlies is nog te overzien! Read more »

In het land der blinden... part 2

Het is inmiddels twee weken geleden dat WAXTRAPP op de hoogte werd gesteld van de XSS lekken die ze in hun sites hebben. Er is inmiddels wat stof opgewaaid aldaar en mede daardoor is er toen door WAXTRAPP contact met ondergetekende opgenomen. Een kort over-en-weer was het resultaat en beterschap werd beloofd. Vandaag de follow-up! ) Read more »

RobIII is jaloers

"Soms kom je toch wat tegen op het web " riep ik afgelopen dinsdag nog. Maar het web kan ook een mooie plaats zijn waar je volop inspiratie kunt opdoen. Read more »

In het land der blinden...

Bah; wat sommige bedrijven toch een onzin kunnen verkopen. Zo kom ik vandaag weer een mooi juweeltje tegen van een boel bla bla en hoempapa maar ondertussen klinkklare onzin verkopen. Bah. Read more »